Εκπαίδευση    
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
για συμμετοχή στη Χορωδία
ΤΕΝΟΡΩΝ και ΜΠΑΣΩΝ

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής
προγραμματίζει για την περίοδο 2013-2014 τη δημιουργία
 
ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Διεύθυνση Χορωδίας
ΡΟΖΗ ΜΑΣΤΡΟΣΑΒΒΑ
   
  Μετά τη μεγάλη επιτυχία των ακροάσεων για τη Χορωδία MUSICA, διαπιστώθηκε ότι λείπουν ακόμα μερικές φωνές τενόρων και μπάσων. Γι αυτό

Προσκαλούμε άνδρες τενόρους και μπάσους από 18 ετών, που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι, να δηλώσουν συμμετοχή.

Απαιτούνται: μουσικές γνώσεις, δυνατότητα ανάγνωσης παρτιτούρας ή χορωδιακή εμπειρία.

Ακροάσεις Επιλογής: Κατόπιν συνεννόησης Παρασκευή 1 Νοεβρίου 2013 και ώρα 17:00-20:00 στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο της Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη.

Κατά την ακρόαση οι υποψήφιοι θα εξετασθούν σε ένα τραγούδι της επιλογής τους (για παράδειγμα του Μ. Χατζηδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Μ.Λοίζου, Μπήτλς, aria antiqua κ.α.)

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην κα Ειρήνη Κρίκη είτε με email irinikriki@megaron.gr είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 210 7282570), αναφέροντας τα στοιχεία τους: όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση.

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

Η διδασκαλία θα γίνεται κάθε Δευτέρα 18:00-20:45 στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συνδρομή: 250 Ευρώ για 8 μήνες διδασκαλίας.
Η πρώτη δόση (100 ευρώ) θα καταβληθεί με την εγγραφή, η δεύτερη (80 ευρώ) στις 27 Ιανουαρίου 2014 και η τρίτη (70 Ευρώ) στις 5 Μαϊου 2014.